Basshunter

Di Wikipedia, e ensiklopedia liber
E artíkulo aki ta skirbí na papiamentu. Lo ta apresiá si por mantené e artíkulo aki na estilo di papiamentu.

Basshunter
hende
Sekso o géneromaskulino Editá
Pais di nashonalidatSuecia Editá
Nòmber den idioma propioJonas Erik Altberg Editá
Nòmber di nasementuJonas Erik Altberg Editá
Nòmber di dilantiJonas Editá
FamAltberg Editá
SeudónimoBasshunter Editá
Nomber ofisialBasshunter, BassHunter, BASSHUNTER Editá
Fecha di nasementu22 desèmber 1984 Editá
Lugá di nasementuHalmstad Editá
KasáTina Makhia Khayatsadeh Editá
Unmarried partnerEkaterina Ivanova, Tina Makhia Khayatsadeh Editá
Yuno value Editá
Lenga maternoSueko Editá
Dominio di idiomaingles, Sueko Editá
Okupashonkantante, record producer, disc jockey, songwriter Editá
Área di traboumusic industry Editá
A studia naKattegattgymnasiet, Sturegymnasiet Editá
Work period (start)1998 Editá
Grupo étnikoSwedes Editá
Kondishon médikoTourette syndrome, COVID-19 Editá
Instrumentovoice Editá
DiskografiaBasshunter discography Editá
Miembro dibanda di rock Editá
Propietario diBasshunter Studio Editá
Evento notabelQ66467266, civil marriage Editá
Chargesexual assault Editá
Email addressmailto:basshuntergaming@gmail.com, mailto:online@basshunter.se, mailto:basshunter@basshunter.se, mailto:webmaster@basshunter.se, mailto:fanmail@basshunter.se Editá
HashtagBasshunter Editá
Lista di e temalist of Basshunter live performances, list of awards and nominations received by Basshunter, list of songs recorded by Basshunter, list of cover versions of Basshunter songs Editá
Ta utilisádigital audio workstation Editá
Copyright representativeSTIM Editá
Copyright status as a creatorworks protected by copyrights Editá
Wèpsait ofisialhttp://basshunter.se Editá
Described at URLhttps://smdb.kb.se/catalog/search?q=namn%3A%28Basshunter%29 Editá

Jonas Erik Altberg, mihó konosí bou di e nòmber artístiko Basshunter, (☆ 22 di desèmber 1984 na Halmstad, Suesia) ta un kantante, produktor musikal i DJ sueko. E ta konosí pa su hitnan "Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA", "Boten Anna", "Now You're Gone" i "All I Ever Wanted".

Na 2008 Basshunter a gana e Premio "European Border Breakers Award" (EBBA), kual ta wordo otorga anualmente na dies artista oropeo mas prometedor ku a debuta eksitosamente pafor di nan propio pais e ultimo aña.

Diskografia[editá | editá fuente]

Album[editá | editá fuente]

  • The Bassmachine (2004)
  • LOL <(^^,)> (2006)
  • Now You're Gone – The Album (2008)
  • Bass Generation (2009)
  • Calling Time (2013)

Kompilashon[editá | editá fuente]

  • The Old Shit (2006)
  • The Early Bedroom Sessions (2012)

Single[editá | editá fuente]

  • "The Big Show" (2004)
  • "Welcome to Rainbow" (2006)
  • "Boten Anna" (2006)
  • "Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA" (2006)
  • "Jingle Bells" (2006)
  • "Vifta med händerna" (2006)
  • "Now You're Gone" (2007)
  • "Please Don't Go" (2008)
  • "All I Ever Wanted" (2008)
  • "Angel in the Night" (2008)
  • "Russia Privjet (Hardlanger Remix)" (2008)
  • "I Miss You" (2008)
  • "Walk on Water" (2009)
  • "Al final" (2009)
  • "Every Morning" (2009)
  • "I Promised Myself" (2009)
  • "Saturday" (2010)
  • "Fest i hela huset" (2011)
  • "Northern Light" (2012)
  • "Dream on the Dancefloor" (2012)
  • "Crash & Burn" (2013)
  • "Calling Time" (2013)
  • "Elinor" (2013)
  • "Masterpiece" (2018)
  • "Home" (2019)
  • "Angels Ain't Listening" (2020)
  • "Life Speaks to Me" (2021)
  • "End the Lies" (& Alien Cut) (2022)
  • "Ingen kan slå (Boten Anna)" (Victor Leksell) (2023)

Link eksterno[editá | editá fuente]