Layal Abboud

Di Wikipedia, e ensiklopedia liber
Layal Abboud
Layal Abboud - Plaza Palace Ceremony - Beirut - July 2015 - Lebanon 03.jpg
ProfeshonEntertainer, kompositor, kantante (2001–), businessperson, poeta, model, dancer, recording artist, aktor Edit this on Wikidata

Layal Mounir Aboud (árabe:ليال عبود, nasí 15 di mei 1982, Kanisah) ta un kantante di musika popular i musika folkloriko, farandulero, poeta liriko, bailadó di konsierto, modelo (di fitness) i humanista islamita di Líbano.[1][2][3]

Diskografia[editá | editá fuente]

Layal na Maimes Festival (Nabatieh gobernashon), 8 di ougustus 2017.
  • 2007: Winni Ya Winn
  • 2007: Albi Yamma
  • 2007: Tshoobi
  • 2007: Abouya 2alli
  • 2007: Aam Bihlamak
  • 2007: Hawasi Kella
  • 2007: Fi Shoo'
  • 2008: Fi Shouq
  • 2008: Wad Al Hetta
  • 2009: Shid El Jaroufe
  • 2009: Bjnoun
  • 2010: Lazem Taaraf
  • 2010: BIBI
  • 2010: Ahla Zaffe
  • 2010: Dinyi Wlad
  • 2010: Ma B3eesh
  • 2010: Ya Tayr El Tayer
  • 2011: Ma Ba'eesh
  • 2012: Ya Ana Ya Ana
  • 2013: Khashkhash hadid El Mohra
  • 2014: Khaliha Bi Albi Tijrah