Zemfira

Di Wikipedia, e ensiklopedia liber
Jump to navigation Jump to search
Zemfira

Zemfira ta un kantante, kantautora y kompositora di Rusia.

Diskografia[editá | editá fuente]

Albumnan[editá | editá fuente]

  • Земфира (1999)
  • Прости Меня Моя Любовь (2000)
  • 14 Недель Тишины (2002)
  • Вендетта (2005)
  • Спасибо (2007)
  • Z-Sides (2009)
  • 12 (2012)

Single[editá | editá fuente]

  • Снег (1999)
  • До свидания (2000)
  • Трафик (2001)
  • 10 мальчиков (2008)
  • Без шансов (2011)

Linknan eksterno[editá | editá fuente]