Zemfira

Di Wikipedia, e ensiklopedia liber
Zemfira
Zemfira March 2009.jpg
hende
Sekso o génerofemenino Editá
Pais di nashonalidatRusia Editá
Nòmber den idioma propioЗемфира Талгатовна Рамазанова, Земфира Тәлгать кызы Рамазанова Editá
Nòmber di dilantiQ114135840 Editá
FamRamazanov Editá
SeudónimoZемфира Editá
Nòmber di kariñoZемфира Editá
Fecha di nasementu26 ougùstùs 1976 Editá
Lugá di nasementuUfa Editá
Dominio di idiomaRuso Editá
Okupashonkantante, kompositor, poeta, singer-songwriter, eskritor Editá
Área di traboupoesia, composing Editá
A studia naQ4479135, Moscow State University Editá
Work period (start)1998 Editá
DiskografiaZemfira discography Editá
Génerorock music, Russian rock, pop rock, indie rock Editá
Record labelREAL Records, Navigator Records Editá
Wèpsait ofisialhttps://www.zemfira.ru/ Editá

Zemfira ta un kantante, kantautora y kompositora di Rusia.

Diskografia[editá | editá fuente]

Albumnan[editá | editá fuente]

  • Земфира (1999)
  • Прости Меня Моя Любовь (2000)
  • 14 Недель Тишины (2002)
  • Вендетта (2005)
  • Спасибо (2007)
  • Z-Sides (2009)
  • Жить в твоей голове (2013)
  • Бордерлайн (2021)

Single[editá | editá fuente]

  • Снег (1999)
  • До свидания (2000)
  • Трафик (2001)
  • 10 мальчиков (2008)
  • Без шансов (2011)

Linknan eksterno[editá | editá fuente]