Jump to content

Edsilia Rombley

Di Wikipedia, e ensiklopedia liber
Edsilia Rombley
Pais di nashonalidatReino Hulandes Editá
FamRombley Editá
Fecha di nasementu13 febrüari 1978 Editá
Lugá di nasementuAmsterdam Editá
KasáTjeerd Oosterhuis Editá
Okupashonkantante, presentadó na televishon, aktor Editá
Periodo activo (inicio)1995 Editá
Partisipante naEurovision Song Contest 2007, Eurovision Song Contest 1998 Editá
Instrumentobos Editá
Miembro diDignity, Artiesten voor Azië Editá
Géneropop music Editá
Wèpsait ofisialhttps://www.edsiliarombley.nl Editá

Edsilia Rombley (☆ 13 di febrüari 1978 na Amsterdam) ta un kantante y presentador hulandes ku mayornan di Aruba i Kòrsou. E ta konosí pa su partisipashon na e Soundmixshow i Eurovision Song Festival na 1998 i 2007.

Diskografia[editá | editá fuente]

Album[editá | editá fuente]

  • Thuis (1997)
  • Edsilia (1998)
  • Face To Face (2002)
  • Meer dan ooit (2007)

Single[editá | editá fuente]

  • "Hemel en aarde" (1998)
  • "Second Floor" (1998)
  • "Walking On Water" (1998)
  • "Get here" (1999)
  • "How Can You Say That" (1999)
  • "What Have You Done To Me" (2001)
  • "Gotta Let Me Go" (2002)
  • "I’ll Be That Someone" (2002)
  • "Dan Ben Ik Van Jou" (2006)
  • "On Top Of The World" (2007)

Linknan eksterno[editá | editá fuente]